Jeroen en Laura Emirode
ONS VERHAAL

Uit ervaring streven naar topervaringen

De naam Twee punt Nul Careers is niet zomaar gekozen. Het omvat perfect wat wij ambiëren: rekrutering op een verfrissende manier aanpakken. Wij helpen mensen om de volgende stap te durven zetten en willen carrières een niveau hoger tillen. Hoe wij dat doen? Op onze typische Twee punt Nul manier natuurlijk!

Rekrutering voor sales

Of je nu als bedrijf op zoek bent naar het ideale salesprofiel of zelf je loopbaan een nieuwe wending wil geven, wij helpen je graag op weg. Bij ons staat een persoonlijke en warme aanpak centraal. We werken transparant en altijd op maat van jouw wensen en doelen. Doe daarbij onze jarenlange ervaring in sales en rekrutering en je krijgt Twee punt Nul, op elk vlak!
About Twee Punt Nul

Een frisse kijk op je carrière

No nonsense aanpak

No-nonsense aanpak

Onze focus op loopbaanbegeleiding voor elke professional en rekrutering binnen sales kwam er niet zomaar. Laura-Emirode studeerde psychologie en heeft heel wat ervaring in rekrutering en HR. Jeroen stond 15 jaar lang zelf in het salesvak en kent die wereld als geen ander. In Twee punt Nul bundelen we onze krachten en expertise met een mensgerichte insteek als grootste gemene deler.  

Benieuwd of het klikt tussen ons?