18 oktober 2023

Teamleader Marketing

Voor een toonaangevende speler uit de houtsector is Twee punt Nul op zoek naar een Teamleader Marketing. Een fijne nieuwe collega die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Heule.
18 oktober 2023

Digital & E-commerce Marketeer

Voor een toonaangevende speler uit de houtsector is Twee punt Nul op zoek naar een Digital & E-commerce Marketeer. Een goedlachse medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Waregem.
17 oktober 2023

Internal Sales Advisor DACH

Voor een internationaal toonaangevende onderdelenspecialist is Twee punt Nul op zoek naar een Internal Sales Advisor voor de DACH regio. We kijken uit naar een goedlachse commerciële medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Waregem.
29 augustus 2023

Internal Accountmanager

Voor onze partner, een toonaangevende speler binnen de chemische sector, is Twee punt Nul careers op zoek naar een Internal Accountmanager. Na een intensieve opleiding word je verantwoordelijk voor het beheren van onze bestaande en potentiële klanten in de brede B2B industrie.
22 juni 2023

Commercial Venue Manager

Voor onze partner, een referentie binnen de organisatie van beurzen, congressen en events zijn we op zoek naar een Venue Manager mét commerciële skills. We kijken uit naar een echte peoplemanager, geboren netwerker en passie voor events en beurzen. Iemand die mensen weet te inspireren, connecties legt, relaties weet uit te bouwen en vetrouwd is met sales en grote projecten.