UITSTROOMBEGELEIDING VOOR (TOP)SPORTERS

Met Twee punt Nul richting nieuwe goals

Als (top)sporter geef je jarenlang het allerbeste van jezelf. Maar wat als je lichaam stilaan aangeeft dat het genoeg is geweest? Of als je drive om jezelf voor 200% te blijven geven steeds vermindert? Of als je al je sportieve doelen hebt bereikt?

Wees gerust: het einde van je (top)sportloopbaan hoeft niet het einde van je ambities te betekenen. Onze coaches begeleiden je persoonlijk – en vanuit hun eigen ervaring. Ze helpen je om alles op een rij te zetten. 

Gratis intakegesprek aanvragen?

  Carrière na topsport
  uitstroombegeleiding voor topsporters

  Jezelf terugvinden

  Je leven staat dag in, dag uit in het teken van sport. Je identiteit is dan ook onvermijdelijk verweven met de sport waar jij je elke dag voor inzet. Maar wat gebeurt er als je stopt met turnen, atletiek, wielrennen, zwemmen of voetballen? Het zwarte gat?!

  Kwalitatieve uitstroombegeleiding helpt dit tegengaan. Samen gaan we aan de slag om je noden en wensen in te schatten. Angsten durven benoemen, andere talenten ontdekken, nieuwe levensdoelen bepalen, … want als er één deur dichtgaat, opent ergens een andere.

  Onze coaches weten wat je doormaakt

  Ooit waren ze zelf actief bezig met (top)sport, nu zijn ze coaches met een psychologische achtergrond. Zij stonden eerder in jouw schoenen en weten dus als geen ander wat je meemaakt. Het resultaat? Onderbouwde begeleiding en advies waar je écht iets aan hebt.

  Altijd persoonlijk en op maat, want elke (top)sporter ervaart de situatie anders. De impact op lichaam en geest is immers niet te onderschatten. Er zijn zoveel manieren om het (top)sporthoofdstuk (deels) af te sluiten. Samen stippelen we een traject uit dat helemaal bij jou past. Klaar voor je nieuwe hoofdstuk?

  Uitstroombegeleiding bij topsporters
  • Gaëlle Mys
   “Je leert wat er positief is aan jezelf. Ik dacht dat alles wat ik kon en deed vanzelfsprekend was en zag die dingen niet als een talent. Ook fysiek is het belangrijk dat je je lichaam tijd gunt om af te bouwen. Je leert wat de meerwaarde is door het beoefenen van topsport en wat je daarvan kunt meenemen naar je volgende beroep toe.”
   Gaëlle Mys
   ex-gymnaste
  loopbaanbegeleiding na sportcarrière

  Partner van alle (top)sporters

  We zijn de exclusieve partner voor uitstroombegeleiding van de Gymnastiek federatie en partner voor loopbaanbegeleiding van Sport Vlaanderen en mochten zo ondertussen al tal van professionals helpen uit allerlei verschillende sporttakken.

  logo Sport Vlaanderen
  logo Gymfed

  Tijdens een kennismaking leren we je graag kennen. Klikt het? Dan werken we samen aan jouw nieuwe levensfase en doelen!

  Benieuwd naar hoe we je kunnen helpen?

  Vul het formulier in en je hoort snel van ons!