OUTPLACEMENT VOOR WERKNEMERS

Persoonlijke begeleiding na ontslag

Wij zien outplacement als het lichtpuntje na een ontslag. Het is een kans om prioriteiten te stellen voor jezelf en je loopbaan een nieuwe wending te geven. In bepaalde gevallen is je werkgever bovendien verplicht om outplacement aan te bieden. Als jij ingaat op dat aanbod helpen wij je graag op verschillende vlakken richting een nieuwe job. Meer leren over jezelf, een goede cv opstellen of sollicitatietraining, wij doen het op de Twee punt Nul manier!

Persoonlijke begeleiding na ontslag
Twee punt nul careers

Jij, versie Twee punt Nul

Ontslagen worden kan heftig zijn. Misschien zag je wel helemaal niets aankomen? Samen drukken we even de pauzeknop in en kijken we wat jij écht belangrijk vindt. 

Wat zijn je sterktes? Welk soort werk spreekt je aan? Waar liggen je prioriteiten op persoonlijk vlak? Wij zijn jouw vertrouwenspersoon, we nemen samen stappen en motiveren je in de zoektocht naar een nieuwe job. Een job die exact biedt wat jij nodig hebt!

100% persoonlijk

We leggen de nodige nuances in het traject en focussen op jou. Zo geven we een kwalitatief duwtje in de rug om nieuwe stappen te durven zetten! Onze begeleiding is onderbouwd met ervaring uit rekrutering en loopbaanbegeleiding en draagt het kwaliteitslabel van Federgon.

Federgon
Outplacement voor werknemers

Wil je meer informatie over outplacement?

Vul het formulier in en je hoort snel van ons!