LOOPBAANBEGELEIDING VOOR BEDIENDEN

Hoe loopt jouw loopbaan?

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders en da’s maar goed ook. Waar de ene een betere work-lifebalance wil, is de andere op zoek naar meer uitdagingen … Of misschien speelt er nog iets helemaal anders? Daarom vertrekken we steeds vanuit jouw unieke vraag voor een traject op maat

Gratis intakegesprek aanvragen?

  Loopbaanbegeleiding voor bedienden
  Loopbaanbegeleiding voor bedienden

  Erkend door VDAB

  Onze begeleiding draagt het kwaliteitslabel van Federgon. We volgen ook regelmatig bijscholingen om die hoge standaard aan te houden. 

  Bovendien is Twee punt Nul door de VDAB erkend als loopbaancentrum. Vergeet je loopbaancheques dus niet aan te vragen! Het eerste kennismakingsgesprek is sowieso gratis.

  “Nog eens een dikke, dikke merci om mij op pad te helpen. Om mijzelf terug te vinden.”

  Logo loopbaancheque

  Persoonlijke carrièrecoach

  Klikt het met één van onze coaches? Dan neemt die je graag mee op tocht. Het wordt geen ‘walk in the park’, wel een serieuze trektocht waarin je jezelf uitdaagt en (her)ontdekt. Al onze coaches combineren ervaring in het werkveld met een psychologische achtergrond. Een gouden combinatie om je doorheen elk uitdaging te gidsen.

  De uitkomst? Een nieuwe functie bij je huidige werkgever, een compleet nieuwe job of nog een andere richting, … Het wordt hoe dan ook iets dat 100% bij jou past!

  Loopbaanbegeleiding voor bedienden
  • Het was verrijkend om mezelf te ontdekken, te merken welke professionele competenties bij mij passen en welk niet. En vooral wat ik er mee kan doen. Het was een zoektocht naar een evenwicht tussen veiligheid, comfort, voldoening krijgen, … Met een duidelijke conclusie en verdere aanpak voor de toekomst. Dank je wel, Pauline, het was een minimale investering met een hoge output voor mij!

  Wat denk je, even kennismaken?

  Vul het formulier in en je hoort snel van ons!