Loopbaanbegeleiding
LOOPBAANBEGELEIDING

Persoonlijke carrièrecoach

Loopbaanbegeleiding is voor iedereen anders en da’s maar goed ook. Waar de ene een betere work-lifebalance wil, is de andere op zoek naar meer uitdagingen … Of misschien speelt er nog iets helemaal anders? Daarom vertrekken we steeds jouw unieke vraag voor een traject op maat.

Rekrutering voor sales

Laura-Emirode neemt je mee op tocht. Het wordt geen ‘walk in the park’, wel een serieuze trektocht waarin je jezelf uitdaagt en (her)ontdekt. Vanuit haar psychologische knowhow pakt Laura-Emirode de sessies heel breed aan. Ze coacht je over elke uitdagende berg zodat je met een big smile de finish bereikt!
Loopbaanbegeleiding

Twee punt Nul is een erkend loopbaancentrum door de VDAB. Vergeet je loopbaancheques dus niet aan te vragen!

Loopbaanbegeleiding

Zet de eerste stap

Tijdens een volledig gratis eerste kennismaking voelen we of het klikt. We match? Dan is het tijd voor actie! Van elk type bediende profiel tot topsporters, ik begeleid iedereen persoonlijk in hun traject. We stappen samen in jouw traject op een actieve en interactieve manier.
 
De uitkomst? Een nieuwe functie bij je huidige werkgever, een compleet nieuwe job of nog een andere richting, … Het wordt hoe dan ook iets dat bij jou past!

Elkaar leren kennen?

Werken in een tof bedrijf? Een functie hebben die je op het (sales)lijf geschreven is? Je thuis voelen vanaf dag één? Triple check bij Twee punt Nul. Ontdek onze boeiende vacatures!