15 mei 2024

Senior Customer Success Manager

Onze partner, een snelgroeiend fintech-bedrijf, is op zoek naar een ervaren Senior Customer Success Manager. In deze rol werk je nauw samen met klanten om hun tevredenheid en succes te maximaliseren.
15 mei 2024

Customer Onboarding Specialist

Onze partner, een snelgroeiend fintech-bedrijf, zoekt een enthousiaste Customer Onboarding Specialist om hun team te versterken. De ideale kandidaat helpt nieuwe klanten succesvol op te starten en hun systemen optimaal te integreren.
26 april 2024

Inside Sales Specialist

Voor een partner actief in het ontwerpen en implementeren van op maat gemaakte oplossingen om de brandveiligheid en het comfortabele binnenklimaat van gebouwen te waarborgen zijn we op zoek naar een Internal Sales Specialist.
14 februari 2024

Aankoop Medewerker

Onze partner, een toonaangevende leverancier van banden en wielen voor diverse sectoren waaronder, landbouw en industriële toepassingen is op zoek naar een Aankoop medewerker. Ze staan bekend om haar expertise in maatwerk, snelle leveringen en technische ondersteuning voor hun klanten.
6 december 2023

Internal Accountmanager

Voor een partner, actief binnen Credit Management Services (CMS) en financial customer care, zijn we op zoek naar een Internal Accountmanager.