29 augustus 2023

Internal Accountmanager

Voor onze partner, een toonaangevende speler binnen de chemische sector, is Twee punt Nul careers op zoek naar een Internal Accountmanager. Na een intensieve opleiding word je verantwoordelijk voor het beheren van onze bestaande en potentiële klanten in de brede B2B industrie.
24 augustus 2023

Commerciële Medewerker Binnendienst

Onze partner is een toonaangevende groothandel voor de professionele installateur. Ze zijn een gerenommeerde naam in België en dagelijks van grote waarde voor hun cliënteel. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Commerciële Medewerker Binnendienst die dagelijks in contact zal staan met de klant, vanuit de vestiging in Gent.
17 juli 2023

Internal Sales Representative

Voor een toonaangevende speler en totaalleverancier is Twee punt Nul careers momenteel op zoek naar een Internal Sales Representative. We kijken uit naar een commercieel talent die er naar uitkijkt zijn vaardigheden ten volste te benutten.
24 maart 2023

Commercieel Medewerker Verzekeringen

Voor onze partner, een verzekeringskantoor en gevestigde waarde in de regio, zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen. Ben jij het commercieel en klantgericht wonder met ervaring en kennis van de verzekeringswereld die we zoeken?