6 december 2023

Internal Sales Advisor

Voor een toonaangevende speler uit de houtsector is Twee punt Nul op zoek naar een Internal Sales Advisor. Een goedlachse commerciële medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Waregem.
30 oktober 2023

Internal Accountmanager

Onze partner is een toonaangevende producent van onder andere gereedschap. Ze zijn wereldwijd actief en werken dagelijks constructief en proactief samen met de klant om een meerwaarde te betekenen. Ter uitbreiding van het sales team zijn we op zoek naar een Internal Accountmanager.
17 oktober 2023

Internal Sales Advisor DACH

Voor een internationaal toonaangevende onderdelenspecialist is Twee punt Nul op zoek naar een Internal Sales Advisor voor de DACH regio. We kijken uit naar een goedlachse commerciële medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Waregem.
29 augustus 2023

Internal Accountmanager

Voor onze partner, een toonaangevende speler binnen de chemische sector, is Twee punt Nul careers op zoek naar een Internal Accountmanager. Na een intensieve opleiding word je verantwoordelijk voor het beheren van onze bestaande en potentiële klanten in de brede B2B industrie.
24 augustus 2023

Commerciële Medewerker Binnendienst

Onze partner is een toonaangevende groothandel voor de professionele installateur. Ze zijn een gerenommeerde naam in België en dagelijks van grote waarde voor hun cliënteel. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een Commerciële Medewerker Binnendienst die dagelijks in contact zal staan met de klant, vanuit de vestiging in Gent.