15 mei 2024

Senior Customer Success Manager

Onze partner, een snelgroeiend fintech-bedrijf, is op zoek naar een ervaren Senior Customer Success Manager. In deze rol werk je nauw samen met klanten om hun tevredenheid en succes te maximaliseren.
15 mei 2024

Customer Onboarding Specialist

Onze partner, een snelgroeiend fintech-bedrijf, zoekt een enthousiaste Customer Onboarding Specialist om hun team te versterken. De ideale kandidaat helpt nieuwe klanten succesvol op te starten en hun systemen optimaal te integreren.
6 februari 2024

Internal Sales Advisor Beringen

Voor een toonaangevende speler uit de houtsector is Twee punt Nul op zoek naar een Internal Sales Advisor. Een goedlachse commerciële medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Beringen.
15 januari 2024

Internal Sales Advisor Croatia

Voor een internationaal toonaangevende onderdelenspecialist is Twee punt Nul op zoek naar een Internal Sales Advisor Croatia. We kijken uit naar een goedlachse commerciële medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Waregem.
6 december 2023

Internal Accountmanager

Voor een partner, actief binnen Credit Management Services (CMS) en financial customer care, zijn we op zoek naar een Internal Accountmanager.
6 december 2023

Internal Sales Advisor

Voor een toonaangevende speler uit de houtsector is Twee punt Nul op zoek naar een Internal Sales Advisor. Een goedlachse commerciële medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Waregem.
30 oktober 2023

Internal Accountmanager

Onze partner is een toonaangevende producent van onder andere gereedschap. Ze zijn wereldwijd actief en werken dagelijks constructief en proactief samen met de klant om een meerwaarde te betekenen. Ter uitbreiding van het sales team zijn we op zoek naar een Internal Accountmanager.
17 oktober 2023

Internal Sales Advisor DACH

Voor een internationaal toonaangevende onderdelenspecialist is Twee punt Nul op zoek naar een Internal Sales Advisor voor de DACH regio. We kijken uit naar een goedlachse commerciële medewerker die dagelijks zal werken vanuit de vestiging in Waregem.